ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προβλήματα από την πανώλη των αιγοπροβάτων αντιμετωπίζουν οι κρεοπώλες εν όψει του Δεκαπενταύγουστου (βίντεο)

«Μετά από τόσες κρίσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και αυτή»

Προβλήματα από την πανώλη των αιγοπροβάτων αντιμετωπίζουν οι κρεοπώλες εν όψει του Δεκαπενταύγουστου (βίντεο)

Τα σφαγεία παραμένουν κλειστά και η μετακίνηση των ζώων έχει απαγορευτεί, λόγω της πανώλης. Αυτό δημιουργεί προβλήματα στους κρεοπώλες εν όψει του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο «larissanet.gr», ο πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών Π.Ε. Λάρισας, Ευάγγελος Ρίζος «σημείο “κλειδί» για τα κρεοπωλεία της Λάρισας είναι ο Δεκαπενταύγουστος.

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι σε ακόμα μία δύσκολη περίπτωση που είναι η πανώλη των αιγοπροβάτων.

Μετά από τόσες κρίσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και αυτή» επεσήμανε.

«Εμείς ακόμα ως κρεοπώλες δεν έχουμε αντιληφθεί το μέγεθος και τη ζημία που μπορεί να έχει φέρει και στα δικά μας καταστήματα.

Σίγουρα αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο για την ώρα είναι οι κτηνοτρόφοι και ο πρωτογενής τομέας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών με τις υψηλές θερμοκρασίες, βλέπουμε τον κόσμο να επιλέγει τις παραλίες, άρα δεν έχουμε δεχθεί μεγάλη επιφόρτιση και ζήτηση σε πρόβειο και αρνί», συμπλήρωσε ο κ. Ρίζος.

«Το μεγάλο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουμε κι εμείς το Δεκαπενταύγουστο, που εθιμοτυπικά είναι σε πρώτη ζήτηση το αρνί και το πρόβειο κρέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα σφαγεία, αλλά κι αν υπάρξει άρση μετακίνησης» δήλωσε και τόνισε πως αν συνεχιστούν οι απαγορεύσεις, είναι θέμα χρόνου να επηρεαστεί συνολικά η λειτουργία της αγοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.