ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΗΠΑ: Μειώθηκε σημαντικά το απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ μέσα σε μία εβδομάδα

Σημειώθηκε μείωση κατά 1,7 εκατομμύρια βαρέλια

ΗΠΑ: Μειώθηκε σημαντικά το απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ μέσα σε μία εβδομάδα

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα αποθέματα πετρελαίου, βενζίνης και διυλισμένων προϊόντων στις ΗΠΑ κατέγραψαν μείωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ).

Ειδικότερα, τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 3,7 εκατομμύρια βαρέλια, φθάνοντας τα 436,5 εκατομμύρια βαρέλια για την εβδομάδα που έληξε στις 19 Ιουλίου, μια πτώση πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη μείωση των 1,6 εκατομμύρια βαρέλια που είχαν προβλέψει οι αναλυτές.

Τα αποθέματα στον κόμβο διακίνησης αργού Cushing στην Οκλαχόμα, μειώθηκαν κατά 1,7 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα πάντα με την ΕΙΑ.

Ο όγκος αργού που επεξεργάστηκαν τα αμερικανικά διυλιστήρια την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, μειώθηκε κατά 521.000 βαρέλια.

Το ίδιο διάστημα, τα αποθέματα βενζίνης στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 5,6 εκατ. βαρέλια στα 227,4 εκατ. βαρέλια, επίσης πολύ περισσότερο από όσο εκτιμούσαν οι αναλυτές, που περίμεναν μείωση κατά 400.000 βαρέλια.

Επίσης, τα αποθέματα διυλισμένων προϊόντων, που περιλαμβάνουν το πετρέλαιο κίνησης και το πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 2,8 εκατ. βαρέλια, στα 125,3 εκατ. βαρέλια, έναντι εκτιμήσεων για αύξησή τους κατά 250.000 βαρέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ, οι καθαρές εισαγωγές αργού των ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 388.000 βαρέλια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.