ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Με αμερικανικό καύσιμο το πυρηνικό εργοστάσιο στο Κοζλοντούι της Βουλγαρίας

«Καμιά ένδειξη προβλήματος στη Μονάδα 5»

Με αμερικανικό καύσιμο το πυρηνικό εργοστάσιο στο Κοζλοντούι της Βουλγαρίας

«Παρακολουθούμε επισταμένως τη λειτουργία της Μονάδας 5 του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι και την κατάσταση με το νέο καύσιμο. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις προβλημάτων».

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Τσάνκο Μπατσίσκι, πρόεδρος της Βουλγαρικής Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 50ής επετείου από την έναρξη λειτουργίας της πρώτης μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Κρασιμίρ Νένοφ επιβεβαίωσε επίσης ότι τα συστήματα του πυρηνικού σταθμού λειτουργούν με ασφάλεια και εντός των παραμέτρων, προσθέτοντας ότι το σχέδιο για τις νέες δυναμικότητες του εργοστασίου έχει την πλήρη υποστήριξη σε δημόσιο και πολιτικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάιο, σε εφαρμογή του προγράμματός του για τη διαφοροποίηση του πυρηνικού καυσίμου του, το Κοζλοντούι υπέγραψε σύμβαση με την Westinghouse Electric Sweden AB για την προμήθεια καυσίμου για τη Μονάδα 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.