ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Σαουδική Αραβία: Ανακαλύφθηκαν επτά νέα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

Όσα αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ μπιν Σαλμάν

Σαουδική Αραβία: Ανακαλύφθηκαν επτά νέα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

Ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ μπιν Σαλμάν, ανακοίνωσε πως στην Ανατολική Επαρχία και στο Άδειο Τετράπλευρο (Ρουμπ αλ Χαλί στα αραβικά) του βασιλείου ανακαλύφθηκαν  επτά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ο πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ μπιν Σαλμάν δήλωσε ότι ο κρατικός πετρελαϊκός όμιλος Saudi Aramco ανακάλυψε «δύο μη συμβατικά κοιτάσματα πετρελαίου, έναν ταμιευτήρα ελαφρού αραβικού πετρελαίου, δύο κοιτάσματα φυσικού αερίου και δύο δεξαμενές φυσικού αερίου», μετέδωσε το SPA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο πεδία μη συμβατικού πετρελαίου και ένας ταμιευτήρας ανακαλύφθηκαν στην Ανατολική Επαρχία, την ανατολικότερη και μεγαλύτερη της Σαουδικής Αραβίας, ενώ δύο πεδία φυσικού αερίου και δύο ταμιευτήρες στο Άδειο Τετράπλευρο του βασιλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.