ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μαύρα σύννεφα» στον ορίζοντα του τουρισμού για το 2025...
prodeals

Θα «τσούξει» φέτος το πασχαλινό τραπέζι: Αυξημένες έως και 20% οι τιμές στα γλυκά (βίντεο)

Οι επαγγελματίες του κλάδου αποδίδουν τις αυξήσεις στις ανατιμήσεις των πρώτων υλών

Θα «τσούξει» φέτος το πασχαλινό τραπέζι: Αυξημένες έως και 20% οι τιμές στα γλυκά (βίντεο)

«Τσιμπημένες» είναι φέτος οι τιμές στα πασχαλινά γλυκίσματα, με τους καταναλωτές να τηρούν στάση αναμονής μέχρι στιγμής, αναμένοντας το «καλάθι του Πάσχα».

Ειδικότερα, οι τιμές σε παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα (σοκολατένια αυγά, κουλουράκια και τσουρέκια) που πωλούνται σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, εμφανίζονται αυξημένες κατά 10% με 20% συγκριτικά με πέρυσι.

Ενδεικτικό είναι ότι τα πασχαλινά κουλουράκια που πέρυσι ήταν στα 9,80 ευρώ/ κιλό, φέτος πωλούνται στα 11,90 ευρώ/κιλό.

Το τσουρέκι πέρυσι η τιμή του ήταν από 7 έως 15 ευρώ το κιλό και φέτος κυμαίνεται από 10 έως 19 ευρώ το κιλό.

Ένα σοκολατένιο αυγό, κοστίζει από 17 έως 25 ευρώ, από 15 με 22 ευρώ από πέρυσι

Οι επαγγελματίες του κλάδου αποδίδουν τις αυξήσεις στις ανατιμήσεις των πρώτων υλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.