ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Το 100% της EveryPay αποκτά η Skroutz 

Αποκτώντας και το υπόλοιπο 75% των μετοχών της εταιρείας.

Το 100% της EveryPay αποκτά η Skroutz 

Το πρώτο βήμα της συνεργασίας μεταξύ των Skroutz και EveryPay είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2020 με την απόκτηση του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της EveryPay, ενώ ολοκληρώθηκε σήμερα στο 100%.

Σημειώνεται ότι η EveryPay θα συνεχίσει την υλοποίηση του υπάρχοντος σχεδίου ανάπτυξης παρέχοντας στους πελάτες της καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις πληρωμών, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την έρευνα και ανάπτυξη με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για τον σχεδιασμό νέων εφαρμογών στον τομέα του FinTech, που στοχεύουν να κάνουν τις πληρωμές ευκολότερες και ασφαλέστερες για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Ο Κώστας Κοντογιάννης, Chief Financial Officer της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η επέκταση της συνεργασίας μας με την EveryPay θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση των στόχων μας για ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές καθώς επίσης θα μας βοηθήσει να εντάξουμε και νέες καινοτόμες λύσεις πληρωμών για τους συνεργάτες και τους χρήστες μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο όραμά μας να παρέχουμε ποιοτικές ασφαλείς υπηρεσίες που κάνουν την online αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή μοναδική και ταυτόχρονα επενδύουμε και σε μια εταιρεία που έχει τη δυναμική να εξελιχθεί περαιτέρω στον κλάδο των FinTech εταιρειών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Γρηγόριος Σιουρούνης, Co-Founder και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EveryPay, δήλωσε σχετικά: «Η εξειδίκευσή μας στην εξυπηρέτηση πληρωμών σε περιβάλλον marketplace αποτέλεσε και το βασικό συστατικό της στρατηγικής αυτής συνεργασίας με την Skroutz. Πιστοί στο όραμά μας θα συνεχίσουμε το πλάνο μας για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών πληρωμών, παρέχοντας ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον έμπορο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.