AddThis Website Tools

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν φέτος οι καταναλωτές που σκοπεύουν να τιμήσουν την παράδοση και να απολαύσουν τον οβελία στο Πασχαλινό τραπέζι. 

Όπως όλα δείχνουν, μετά τις νέες αυξήσεις στις τιμές του κρέατος οι καταναλωτές σκοπεύουν να αγοράζουν μικρότερες ποσότητες.

Συγκεκριμένα, το αρνί πέρσι κυμάνθηκε γύρω στα 13 ευρώ ενώ φέτος η τιμή αναμένεται να φτάσει στα 14 ευρώ.

Το μοσχάρι γάλακτος από 14 ευρώ ανέβηκε στα 20.

Οι περισσότεροι καταναλωτές πρόκειται να μειώσουν σημαντικά τις ποσότητες και να αλλάξουν τις προτιμήσεις.

Για παράδειγμα, αντί να αγοράσουν ένα αρνί ή κατσίκι ολόκληρο, φέτος θα επιλέξουν να πάρουν μισό αρνί και να το κάνουν στον φούρνο, ώστε να τους βγει πιο οικονομικό το Πασχαλινό τραπέζι.