Το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας εντοπίζεται εντός των συνόρων και συγκεκριμένα εβρίσκεται στη Βουλή των… (δεν θα υπάρχουν Έλληνες σε λίγα χρόνια). Δυστυχώς, οι πολιτικοί δεν έχουν ήθος και ο μοναδικός σκοπός είναι ο πλουτισμός αδιαφορώντας για τους πολίτες.

Έτσι, το αποτέλεσμα των μνημονίων αποτυπώνεται στις μέρες μας με την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, τη σκόπιμη και συνεχιζόμενη στήριξη των λαθρομεταναστών και το ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό με τους κολαούζους του. Δεν είναι τυχαίο που οι δαπάνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μειώθηκαν δραστικά αφήνοντας τη χώρα απροστάτευτη στις ορέξεις των γειτόνων του Βορρά, του Νότου, της Ανατολής και της Δύσης.

Η Ξακουστή Μακεδονία πλέον αποτελεί δεύτερη είδηση, ενώ έχουμε ξεχάσει τη φυσιογνωμία της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, αφού τα καναλάκια έχουν ως πρώτη είδηση τον Ερντογάν. Μονίμως αναμεταδίδουν μηνύματα ηττοπάθειας και φόβου, ώστε οι Έλληνες ν’ αποδεχθούν σε πρώτη φάση τον διαμελισμό της Ελλάδας και την απορρόφησή της από τους Τούρκους.

Νομίζετε ότι με την απόβαση των παράνομων εισβολέων η χώρα δεν έχει αλλάξει ή δεν θ’ αλλάξει χαρακτήρα; Ήδη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπως στη Σάμο, οι Έλληνες δεν κυκλοφορούν στην αγορά. Ο τοπικός εμπορικός σύλλογος καλεί τους κατοίκους στο Βαθύ να κάνουν βόλτες στο λιμάνι και να μην κλείνονται στα σπίτια τους! Εξήντα εμπορικά και σαράντα καταστήματα διασκέδασης έχουν κλείσει στο όνομα της φιλοξενίας των ξένων. Πώς θ’ ανταποκριθούν οι άνθρωποι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις; Πως θα πληρώσουν τα δάνειά τους;

Οι λαθραίοι απολαμβάνουν δωρεάν όλες τις ανέσεις και ο Έλληνας πληρώνει υπηρεσίες για να μην τις έχει, ενώ ταυτόχρονα του δημιουργούν νέα προβλήματα. Πώς λοιπόν να νιώσει ο Σάμιος που έχει δίπλα του τον τούρκο και απεναντί του μία φοβισμένη κυβέρνηση; Δυστυχώς, η πρόβλεψή μας επιβεβαιώνεται. Τα γράφαμε από τις 28/8/16 σε άρθρο με τίτλο «Πολιτική Κοινωνία Μετανάστευση», αλλά αρκετές ιστοσελίδες ενημέρωσης δεν ήθελαν να το δημοσιεύσουν!

Δυστυχώς, η πολιτεία διαχειρίζεται το πρόβλημα! Δεν το λύνει! Ένα πρόβλημα που διογκώνεται και θα σκάσει. Τυχαία οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης – οι εταίροι μας! – έχουν κλείσει τα σύνορα και η Ελλάδα εξακολουθεί να τους δέχεται; Οι λαθραίοι κάθε μήνα πληρώνονται με επιδόματα, μένουν δωρεάν σε ξενοδοχεία πολυτελείας και ο Έλληνας πεινάει! Ακόμη δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό που βρίσκονται στα κλειστά κέντρα, όσους παραθερίζουν σε ξενοδοχεία, όσους κλέβουν και λεηλατούν τις περιουσίες μας και καταστρέφουν το περιβάλλον και όσους αλληλομαχαιρώνονται καθημερινά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όταν οι λαθραίοι δεν σέβονται τη θρησκεία μας καταστρέφοντας εκκλησίες, βεληλώνοντας τις εικόνες, οι δηλώσεις των πολιτικών και των δημοσιογράφων απουσιάζουν. Όταν όμως τρώμε χοιρινό κοντά σε κέντρα μόνιμης εγκατάστασης (όχι φιλοξενίας που τα ονομάζουν), οι στελεχάρες των κομμάτων είναι λαλίστατοι και ευθυγραμμίζονται με τους δημοσιογράφους των χρεωμένων τηλεοπτικών σταθμών.

Οι ξένοι πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα. Δεν έχουν καμία δουλειά εδώ. Η Ελλάδα είναι νησιωτική χώρα και ζει από τον τουρισμό. Ποιος θα επιλέξει τη Λέσβο για διακοπές το καλοκαίρι; Αυτό το νησί και άλλες περιοχές της Ελλάδας θα σβήσουν οικονομικά. Οι κάτοικοι θα εγκαταλείψουν τα φυσικά μας σύνορα με αποτέλεσμα το κενό να καλυφθεί από τους Τούρκους και άλλους εισβολείς!

Ας πάνε οι πανελίστες του χρήματος να κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ στον Έβρο και τα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Να πάνε στη Ρω, στο Καστελλόριζο, στη Στρογγύλη, στη Μυτιλήνη (κάποιοι την μπερδεύουν με τη Λέσβο!), στη Σάμο, στη Χίο, στην Κω και να καταγράψουν τις ελλείψεις σε υποδομές και τις καταστροφές που έχουν προκληθεί βίαια από τους λαθραίους. Να μάθουν οι Έλληνες τί συμβαίνει! Πρόσφατο παράδειγμα το ατύχημα στο λιμάνι της Κυλλήνης με την πτώση του αυτοκινήτου και τη διάσωση της οδηγού. Ευτυχώς που οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν αναβαθμίσει τις «σύγχρονες» υποδομές της χώρας και έτσι κάθε καράβι μπορεί να δέσει με ασφάλεια! Είναι απτό παράδειγμα της σοβαρότητας που δείχνουν για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας.

Η χώρα μας είναι μαγαζί γωνία με τον ορυκτό πλούτο πολλών δισεκατομμυρίων. Θυμάμαι τότε που ο Πάγκαλος ως αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως ζητούσε με ειρωνικό ύφος τα κλειδιά από τον Χαρδαβέλλα για το πετρέλαιο και ο ΓΑΠ σε συνεντεύξεις του έλεγε ότι η χώρα μας δεν έχει πετρέλαιο και εάν έχει είναι λίγο.

Τότε για ποιο λόγο η Τουρκία αγοράζει γεωτρύπανα, εξοπλίζεται μανιωδώς, απειλεί την Ελλάδα, στέλνει πολεμικά πλοία στην Κύπρο, προχωρά σε δέσμευση ολόκληρων περιοχών του Αιγαίου για δήθεν στρατιωτικές ασκήσεις, παραβιάζει τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο και δημοσιεύει χάρτες υπογράφοντας συμφωνία με τη Λιβύη για την ΑΟΖ; Γιατί τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις που εκλέγονταν στην Ελλάδα (ποτέ δεν ήταν Ελληνικές) δεν οριοθετούσαν τη δική μας ζώνη; Τότε που είμασταν ισχυροί; Διότι πολύ απλά τ’ άρπαζαν, όπως τ’ αρπάζουν ακόμη και σήμερα για να ξεπουλούν τη χώρα, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της, τις Παραδόσεις της, την Ύπαρξή της! Μόνον το χρήμα έχουν στο μυαλό τους και τίποτε άλλο.

Η μόνη τους ανησυχία είναι πως θα παρουσιάσουν στον Ελληνικό Λαό την παράδοση του ορυκτού πλούτου στην Τουρκία. Και όσοι νομίζουν ότι συνεκμετάλλευση σημαίνει ότι η Ελλάδα θα πάρει ένα ποσοστό, είναι γελασμένοι. Τίποτε δεν θα πάρει στο τέλος. Αντιθέτως, θα παγιωθεί η ύπαρξη εταιρειών τουρκικών συμφερόντων και έτσι θα κατοικηθούν τα νησιά με περισσότερο προσωπικό από την Τουρκία, ενώ τα πολεμικά πλοία της γείτονος θα μονιμοποιήσουν την ύπαρξή τους στο Αιγαίο.

Είναι δυνατόν να επιτρέπουμε στις Μ.Κ.Ο. να παίζουν τον ρόλο του πορτιέρη στα σύνορα της Ελλάδας και σ’ ένα σημείο που είναι κρίσιμο έχοντας απέναντι έναν ιστορικό εχθρό; Για να το επιτρέπεις πρέπει να συμβαίνουν 3 ενδεχόμενα. Ή να είσαι ηλίθιος, ή πουλημένος ή και τα δύο μαζί!

Θα μπορούσαμε πολλάκις να στείλουμε το μήνυμα στην Τουρκία με την κατάρριψη των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Κανείς δεν θα έλεγε το παραμικρό αφού δεν θα υπήρχαν ανθρώπινες απώλειες.

Πώς κατέρριψε η Τουρκία το ρωσικό μαχητικό για παραβίαση ολίγων δευτερολέπτων; Και εμείς που βιώνουμε καθημερινά παραβιάσεις από αέρος, θαλάσσης και ξηράς (λαθραίους) δεν λέμε τίποτε! Έχουμε συνηθίσει και έχει παγιωθεί το κηνυγητό με τους Τούρκους. Έχει υπολογίσει η κυβέρνηση πόσα χρήματα μάς στοιχίζουν οι αναχαιτίσεις; Αλλά βέβαια, είμαστε μία χώρα που η κυρά Θεοδώρα ευθαρσώς μας μαλώνει: «Εάν υπάρχει πολιτικός που προτείνει να κατεβάσουμε τον στόλο και να πυροβολούμε, γιατί δεν βγαίνει να το πει;» Πότε περιμένεις κυρά μου να βγει ο στόλος; Όταν θα μας πάρουν τη μισή ή ολόκληρη την Ελλάδα;

Ξέχασες μάλλον τότε που ήσουν καλεσμένη στην ορκωμοσία του Ερντογάν! Εάν δεν έχουν τη διάθεση να χρησιμοποιήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ας τις καταργήσουν. Δεν χρειάζεται να πληρώνουμε προσωπικό και εξοπλισμό εάν μονίμως υποχωρούμε. Αλλά υπάρχει λόγος. Εάν δεν διαθέτει η χώρα στρατιωτικές δυνάμεις, τότε πώς θα λαδώνονται οι πολιτικοί από τους εξοπλισμούς; Δυστυχώς, υπάρχουν Έλληνες και πολιτικό προσωπικό που κάνουν ζημιά στη χώρα. Πρέπει να απαλλαγούμε από δ’ αύτους!

Παρεμπιπτόντως, έχουμε ξεχάσει και το σκάνδαλο της γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας. Τα χρήματα κλάπηκαν από τις θυσίες του λαού, ενώ ο Έλληνας τιμωρείται και οι κλέφτες κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Από λόγια έχουμε χορτάσει. Λόγια που στο εσωτερικό της χώρας διαβεβαιώνουν ότι θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Όμως την ίδια στιγμή, πότε ο Πρωθυπουργός, πότε άλλοι λαγοί, υποτάσσονται στις απαιτήσεις της Τουρκίας.

Οι πολιτικοί δείχνουν φοβισμένοι μήπως χάσουν τη θέση τους, τη βολή τους. Ίσως να τα έχουν συμφωνήσει εκ των προτέρων και μας το σερβίρουν σιγά σιγά. Πρέπει να καταλάβουν ότι εκπροσωπούν ένα υπερήφανο έθνος με Ιστορία! Δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί για να λεν τις μπούρδες που καθημερινά κοιμίζουν τον λαό και κλείνουν το μάτι στους Τούρκους. Δεν έχω δει κανένα πολιτικό κόμμα να επιτίθεται στην αντίπαλη πλευρά. Όλοι κάθονται σαν τις κότες! Ο λαός όμως έχει βαρεθεί την ηττοπάθεια.

Συνεργάτες τους τα κανάλια των Αθηνών που ασχολούνται με ηλίθιους καλλιτέχνες της πλάκας λες και η μοναδική έγνοια των Ελλήνων είναι η παραγωγή τραγουδιστών και μοντέλων για να πωλούνται ευκολότερα τα ιδανικά μας δίδοντας το μήνυμα ότι σήμερον η εικόνα κυριαρχεί! Τα τατουάζ και το καλλίγραμμο σώμα δεν θα μας κάνουν ανταγωνιστικούς και ετοιμοπόλεμους. Βλαμμένοι Έλληνες είμαστε, μας ταΐζουν σανό και το μασάμε με ευχαρίστηση.

Από την άλλη πλευρά, τα τουρκάκια εκπαιδεύονται από τα σχολικά τους χρόνια με μίσος για τους Έλληνες και με υψηλό φρόνημα. Τα Ελληνόπουλα αδιαφορούν για τη μόρφωσή τους και το μόνον που ενδιαφέρει τους νεαρούς μαθητές είναι ο αριθμός των απουσιών, οι μοτοσυκλέτες, το βάψιμο των νυχιών και η κόμμωση της κεφαλής. Σε αυτό βέβαια έχει συμβάλλει και η δομή των σχολικών μονάδων με την ελάχιστη χρηματοδότηση να δημιουργεί ένα αποκρουστικό περιβάλλον.

Έχω συναντήσει μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου να μην γνωρίζουν την αλφαβήτα! Να μην ξέρουν πολλαπλασιασμό! Πώς λοιπόν θα δημιουργήσεις πολίτες με νου και γνώση ώστε ν’ αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις; Αντιθέτως, δημιουργούμε πολίτες με στόχο το ατομικό συμφέρον, δίχως γνώση της Ελληνικής Ιστορίας έτοιμους να δεχθούν οποιονδήποτε συμβιβασμό που θέτει σε κίνδυνο τον Ελληνισμό!

Κύριοι, ότι και να κάνετε, ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να σβήσει! Όσο και να «χτυπάτε» την Ελληνική Οικογένεια, θ’ αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Όσο και να ξεπουλάτε, εμείς θα τα πάρουμε πίσω ξανά! Οι Έλληνες θα πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Θα έρθει η στιγμή που θα σας στείλουμε στα τσακίδια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μακεδονία είναι Ελληνική!