«Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα μπάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;» Αυτή τη λαϊκή παροιμία χρησιμοποιούσε η γιαγιά μου κάθε φορά που μια υπόθεση δεν «ίσωνε». Όσο δεν θα ασχολούνται οι πολιτικές ηγεσίες του δυτικού κόσμου και της Ελλάδας με το τι ακριβώς φταίει και οι κάλπες παρουσιάζουν αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα όπως των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ καθώς επίσης και οι δημοσκοπήσεις, η λαϊκή παροιμία θα αποδίδει την ανοησία ή την παραλυσία του πολιτικού συστήματος, που είναι βαθειά νυχτωμένο!

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της κληρονομικής Δημοκρατίας αρνείται την πραγματικότητα κι εμμένει σε θεωρίες που αποτελούν μέρος του προβλήματος.

Η αναγνώριση της πραγματικότητας όμως θα σήμαινε κατεδάφιση θεωριών, στις οποίες χτίστηκαν καριέρες, φήμη, κι ενδεχομένως δύναμη και πλούτος.

Με ρεύμα που «καίει», με «πικρό» καφέ και εξαήμερη εργασία και τολμάνε να μας λένε.. θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά με:

Το 53,6% των μισθωτών να έχει εισόδημα κάτω από 1000 ευρώ μικτά!!!

Συνολικά 2,29 εκατ. εργαζόμενοι – το 53,68% των μισθωτών της Ελλάδας- παίρνει λιγότερα από 1000 ευρώ το μήνα.

Ενώ 373.163 εργαζόμενοι -το 16,25% – αμείβονται από 1.001 έως 1.200 ευρώ (με βάση τα επίσημα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος Εργάνη).

Να ένας από τους πολλούς λόγους που σημαντικό ποσοστό των εκφραστών της «κοινωνικής αποστροφής» δεν μεταλλάχθηκε ξαφνικά σε «απάνθρωπους ρατσιστές» και «φοβικούς», όπως η προπαγάνδα ανακυκλώνει, μαζί και με μερικούς επαγγελματίες/ακτιβιστές εξαρτώμενους ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η επόμενη μέρα παραμένει αχαρτογράφητη και θολή αφού τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά μας.

Είναι σχεδόν αδύνατο να προβλεφθεί η κατεύθυνση που θα εξελιχθούν τα πράγματα όσο θα πορεύονται στο ίδιο δρόμο και όσο τα κόμματα εξουσίας θα βρίσκονται σε κοινή γραμμή που –όμως- καθορίζουν κάποιοι άλλοι, εξωσυστημικοί παράγοντες.

Το πρόβλημα και πάλι είναι η πολιτική βούληση, που θα πρέπει να κάνει αποδεκτή τη βούληση του λαού και όχι των ισχυρών εξωκοινοβουλευτικών κέντρων της νέας τάξης.

Ποτέ δεν υπήρχε τόση ανισότητα.

Οι πολίτες έγιναν αδύναμοι, αλλά και τα κράτη είναι αδύναμα να προστατεύσουν τον πολίτη από τις Πολυεθνικές (ακρίβεια).

Οι Αγορές καθορίζουν ποιος θα ασκεί την οικονομική εξουσία (όρα Γαλλία).

Η Δημοκρατία είναι στα χαρτιά.

Οι πολίτες τώρα όσο ποτέ ζητούν να πάψουν να αποτελούν άξονες πολιτικής για την Ευρωπαϊκή Ένωση και ασφαλώς για την Ελλάδα οι μεγάλες στρατηγικές κατευθύνσεις, που έχουν χαραχτεί από εξωευρωπαϊκά κέντρα και υπηρετούνται από Ευρωπαίους πολιτικούς.

Αυτές οι στρατηγικές καθορίζουν και την άνιση κατανομή του πλούτου.

Όσοι εκμεταλλεύονται πλήρως το σύστημα είναι οι ευνοημένοι και πλούσιοι, ενώ οι πολλοί καταντούν παρίες.

Η συμβιβασμένη πολιτική τάξη, η επικρατούσα πολιτική και οικονομική διεφθαρμένη ελίτ των Αθηνών (εκτός φωτεινών εξαιρέσεων), που ανακύκλωνε για χρόνια τα περί «ρατσιστών και φασιστών», αδυνατεί να εξηγήσει τη μαζική δεξιά στροφή εις βάρος των «μετριοπαθών» κομμάτων και της δογματικής αριστεράς.

Εν μέσω περιφρόνησης και άρνησης της πραγματικότητας, επικρατεί εγκατάλειψη κι απόγνωση.

Όσοι σιωπούν (ομερτά!), περιμένουν ένα θαύμα και η σωτηρία από πουθενά δεν διαφαίνεται να έρχεται, έτσι που προχωρούν τα πράγματα.

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της woke ατζέντας θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν την κυμαδομηχανή ώστε οι Ευρωπαίοι να συνεχίσουν να αποκόπτονται από τις ρίζες του Ελληνοχριστιανικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Οι πολίτες αντιστέκονται στην επιβολή της δικτατορίας της Ισλαμολαγνείας και την ΛΟΑΤΚΙολαγνείας.

Τα διεφθαρμένα από την διαχείριση της εξουσίας συστημικά κόμματα επιτρέπουν και ευνοούν τον πόλεμο κατά των αξιών του έθνους και τη διάδοση της woke ατζέντας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που πιστεύουν στην οικογένεια και που νιώθουν ιδιαίτερα ευλογημένοι για το θεϊκό δώρο της αναπαραγωγής του ανθρώπινου γένους εκφράζουμε τη λύπη και την οργή μας, για τις απαράδεκτες δηλώσεις, που έκανε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών μιας μεγάλης χώρας, των ΗΠΑ, για όσα έγραψε που επιβεβαίωσαν τις υποψίες μας ότι η υπερδύναμη επιβάλλει την αλλοτρίωση του ανθρώπινου προσώπου.

Ο ίδιος ο Υπουργός της Αμερικής, ο κύριος Μπλίνκεν -δεξί χέρι του Προέδρου Μπάιντεν- χωρίς να εκφράζουν τη μεγάλη πλειονότητα του Αμερικανικού λαού, με περίσσια αλαζονεία και κυνική διάθεση, γράφει:

«Η υπεράσπιση και η προώθηση των δικαιωμάτων LGBTQI+, παγκοσμίως, είναι το σωστό, αλλά πέρα από αυτό, είναι το έξυπνο και απαραίτητο πράγμα, που πρέπει να κάνουμε για τη χώρα μας, για την εθνική μας ασφάλεια, για την ευημερία μας. Και γιατί αυτό; Είναι αρκετά απλό. Αν κοιτάξετε, σε όλο τον κόσμο, τις χώρες που σέβονται τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας, είναι πιο σταθερές, πιο υγιείς, πιο ευημερούσες, πιο δημοκρατικές.Ένας κόσμος, που παρουσιάζει το αντίθετο, δεν είναι».

Είναι φανερό, λοιπόν, ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν όσοι εκφράζονται αλλά και όσοι υπό την επίδραση της υπακοής στη συστημική εξουσία, συμπαρίστανται και συμμετέχουν στην επιβολή της ατζέντας της LGBTQI+ κοινότητας.

Απομένει σε εμάς, που υφιστάμεθα τη μεθοδική πλύση του εγκέφαλου να εναντιωθούμε και να κατανικήσουμε τα κόμματα του εθνομηδενιστικού τόξου, που πιστεύουν ότι τα πράγματα πάνε στη σωστή κατεύθυνση.

Μετωπική κοντρα στην παράταξη των βολεμένων που ξεδιάντροπα απαντά στην αγωνία της κοινωνίας «ζείτε στον καλύτερο δυνατό κόσμο – τα κεφάλια μέσα» και σκέφτεται «γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;».

Ολοι μαζι οι δεξιοί απέναντι στον άκροκεντρώο Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό της κεντροαριστεράς.

Απαιτούμε κοινωνική δικαιοσύνη με την αναδιανομή εισοδήματος για να υπάρξει πραγματική κοινωνική συνοχή.

Θέλουμε ένα κοινωνικό κράτος που να προσφέρει ασφάλεια και να μειώνει τις ανισότητες.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη η συγκρότηση του «Εθνικου Συναγερμου» με τη συσπείρωση όλων των πατριωτικών κομμάτων, με κοινά προγράμματα και πολιτικές με αξίες και συμφωνημένες  στρατηγικές, και όχι με κούφιες ρητορείες.

Οι πολίτες του εθνικού χώρου και οι γνήσιοι και όχι κατ’όνομα Χριστιανοί αντιστέκονται, παρότι είναι αλυσοδεμένοι, και αγωνίζονται με πίστη και πάθος και αποζητούν μια εθνική συσπείρωση και την καταπολέμηση του κοινού αντιπάλου που απεδείχθη ότι είναι ο Δούρειος ίππος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!