ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καβάλα: Έριξε χαλάζι σε μέγεθος μπάλας μπιλιάρδου – Καταστροφές από την κακοκαιρία (φωτο)

Καβάλα: Έριξε χαλάζι σε μέγεθος μπάλας μπιλιάρδου – Καταστροφές από την κακοκαιρία (φωτο)

Ισχυρές καταιγίδες με δυνατό χαλάζι έπληξαν το απόγευμα της Τετάρτης την Καβάλα, με την πόλη να μετρά τις πληγές της από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Κατά διαστήματα η βροχή ήταν τόσο δυνατή και σε συνδυασμό με το χαλάζι δυσκόλευε την ορατότητα των οδηγών, οι οποίοι στάθμευαν αναγκαστικά τα οχήματα τους μέχρι να περάσει το μπουρίνι.

Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε ηλιακούς θερμοσίφωνες στον Αμυγδαλεώνα, ενώ καταστράφηκαν, επίσης, κήποι και καλλιέργειες.

Μάλιστα, δρόμοι της Καβάλας για λίγα λεπτά άσπρισαν από την ποσότητα του χαλαζιού, ενώ ράγισαν και παρμπρίζ από αυτοκίνητα.

Aπό θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος διερχόμενος ή καταστηματάρχης, όταν μεταλλική ντουλάπα έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης πάνω σε φωτεινό σηματοδότη.

Τα φύλλα των δέντρων παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους και κάλυψαν τα φρεάτια, με αποτέλεσμα αυτά να φράξουν και να πλημμυρίσουν καταστήματα.

Σήμερα ο καιρός στην Καβάλα είναι αίθριος με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 31 βαθμούς Κελσίου.

«Χαλάζι σε τέτοιο μέγεθος εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, παρά το γεγονός ότι παρόμοια φαινόμενα έχουν πλήξει ξανά την περιοχή μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω το μέγεθος του χαλαζιού που έπεφτε» ανέφερε στο GRTimes o πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Γεράσιμος (Μάκης) Ζουμπλιός.

Ο κ. Ζουμπλιός αναφέρθηκε σε πτώσεις δέντρων πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ γεγονός που προκάλεσε διακοπή ρεύματος για αρκετή ώρα στην περιοχή.

Πέρα από τις πλημμύρες προκλήθηκαν και τέσσερις πτώσεις δέντρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.