ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Κακοκαιρία: Κίνηση στους δρόμους – Που εντοπίζονται προβλήματα

Κακοκαιρία: Κίνηση στους δρόμους – Που εντοπίζονται προβλήματα

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης, μετά την κακοκαιρία που έπληξε το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Από την Κηφισιά μέχρι το Σύνταγμα και από την Ομόνοια μέχρι το Περιστέρι και τον Πειραιά, οι κεντρικές λεωφόροι αλλά και οι μικρότερες οδοί είναι όλες στο… κόκκινο, με την καταιγίδα που σημειώθηκε στο Λεκανοπέδιο να δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Για ακόμη μια φορά, οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται στον άνοδο του Κηφισού, όπου τα οχήματα είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα. Ανάλογη εικόνα και στην κάθοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο μετά τις 17:00, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στη Μεσογείων, την Κατεχάκη, την Πατησίων, την Αχαρνών, τη Βουλιαγμένη στο ρεύμα προς Αθήνα, τη λεωφόρο Αθηνών, τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Ποσειδώνος και όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.