ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

«Αγριεύει κι άλλο ο καιρός» λέει η ΕΜΥ ενώ ένας λαμπρός ήλιος έχει βγει σε Αττική και την μισή Ελλάδα

Έρχονται επικίνδυνα φαινόμενα

«Αγριεύει κι άλλο ο καιρός» λέει η ΕΜΥ ενώ ένας λαμπρός ήλιος έχει βγει σε Αττική και την μισή Ελλάδα

Η ΕΜΥ ανακοίνωσε ότι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη (09/12) τροποποιείται και αναβαθμίζεται σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς τα προβλεπόμενα ύψη βροχής για το Σάββατο (11/12) είναι πολύ υψηλά στο Ιόνιο και σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Πάντως τώρα υπάρχει λαμπρός ήλιος στην Αττική και στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας διαψεύδοντας την αρχική πρόβλεψη της ΕΜΥ (για άλλη μία φορά).

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από την νύχτα της Παρασκευής 10/12 προς Σάββατο 11/12 στα δυτικά, οι οποίες έως το μεσημέρι του Σαββάτου 11/12 θα επεκταθούν στο σύνολο των ηπειρωτικών, το Ιόνιο, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Τα φαινόμενα στα δυτικά, νότια και βορειοανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για το Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές των δυτικών ηπειρωτικών. Από το μεσημέρι του Σαββάτου 11/12 βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στο υπόλοιπο Αιγαίο ενώ από τις πρώτες ώρες της Κυριακής 12/12 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα δυτικά και βόρεια καθώς και τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής 12/12.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαινόμενα, γενικά πολύ λογικά για Δεκέμβριο μήνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.