ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Καιρός: Κρύο και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Πού θα χιονίσει

Δείτε ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά

Καιρός: Κρύο και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Πού θα χιονίσει

Μετά το τελευταία κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε αρκετές περιοχές της χώρας έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού η οποία αυτή τη φορά θα φέρει χιονοπτώσεις.

Άστατος αναμένεται ο καιρός αύριο με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, ενώ θα σημειωθεί και πτώση της θερμοκρασίας.

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν σε Θράκη, Μακεδονία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη. Τα φαινόμενα στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη θα είναι ισχυρότερα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών αλλά και σε ημιορεινές περιοχές των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με πρόβλεψη του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου η οποία στηρίζεται στα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, φαίνεται ότι το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα, θα πέσουν χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας.

«Και να που ξαφνικά τα τελευταία τρεξίματα αρκετών προγνωστικών μοντέλων θέλουν να ντύνονται στα λευκά αρχικά αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα ακόμα και πάνω από τα 600 μέτρα στο νομό Φλώρινας και Κοζάνης, και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αρκετές ορεινές περιοχές της κεντρικής της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης αλλά ακόμα και περιοχές του νομού Κιλκίς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με χαμηλό υψόμετρο ίσως μάλιστα και μέχρι και πολύ χαμηλά γύρω από τη πόλη της Θεσσαλονίκης!!!» τονίζει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Η θερμοκρασία σε πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Θράκη από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 1, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 1 έως 8, στη Θεσσαλία από 3 έως 10, στην Ήπειρο από 1 έως 11, στη Στερεά από 3 έως 11, στην Πελοπόννησο από 4 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 10, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 5 έως 13, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 15, στις Κυκλάδες από 10 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 17 και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 Μποφόρ και προς το βράδυ μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.