ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο με βροχές, ισχυρούς ανέμους & χιόνια

Η θερμοκρασία αύριο θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο με βροχές, ισχυρούς ανέμους & χιόνια

Οι μετεωρολόγοι, προειδοποιούν για ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο, με βροχές, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια.

Μπορεί σήμερα, ανήμερα των Θεοφανίων ο καιρός να θυμίζει άνοιξη, ωστόσο από αύριο μέχρι τα τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ξαναέρχεται ο χειμώνας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ένα βαρομετρικό χαμηλό μετατοπίζεται προς τα νοτιοανατολικά τμήματα της Μεσογείου και αυτό θα επιδεινώσει τον καιρό.

Κακοκαιρία διαρκείας

Όπως είπε, o καιρός θα αλλάξει από αύριο, Παρασκευή, με την κακοκαιρία να γίνεται εντονότερη από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη.

Ειδικά για αύριο, Παρασκευή, ο μετεωρολόγος, είπε ότι θα έχουμε βροχές, περισσότερες κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ μέσα στην ημέρα και προς το απόγευμα οι βροχές θα επεκταθούν προς τα κεντρικά ηπειρωτικά με τους ανέμους να στρέφονται σε βοριάδες προς το βράδυ.

Η κακοκαιρία, θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο με αρκετές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις όχι, όμως, σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα αλλά σε ορεινές περιοχές.

Ο καιρός την Παρασκευή

Η ΕΜΥ, για αύριο Παρασκευή, αρχικά στα δυτικά, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ ενώ στο βόρειο Αιγαίο γρήγορα θα στραφούν ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα φθάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 13 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 ενώ στην ανατολική νησιωτική χώρα θα φθάσει κατά τόπους τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.