ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Διομήδης» τις επόμενες ημέρες – Ποιες περιοχές της Αττικής θα «ντυθούν στα λευκά»

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «Διομήδης» τις επόμενες ημέρες – Ποιες περιοχές της Αττικής θα «ντυθούν στα λευκά»

Το μεγάλο πρόβλημα της κακοκαιρίας Διομηδής είναι οι βροχές όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος.

«Στη Θεσσαλία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με πολύ μεγάλα ύψη βροχής. Ειδικά στο Πήλιο, σε Μακρινίτσα και Πορταριά, από το πρωί, μόνο σήμερα και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πέσει πάνω από 280 χιλιοστά βροχής. Και η Καρδίτσα έχει πολλή βροχή. Όλο αυτό το κομμάτι της Θεσσαλίας αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα», είπε ο Κ. Λαγουβάρδος.

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, αυτό που θα αρχίσει να μας απασχολεί από εδώ και στο εξής σχετικά με την κακοκαιρία Διομήδης είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα χιονίσει στη Θεσσαλονίκη αλλά ασθενώς» αναφέρει ο Κ.Λαγουβάρδος και συμπληρώνει: «Όσον αφορά την Αττική, αύριο Τετάρτη πιθανότατα θα έχει κάποιες χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια. Μέχρι το μεσημέρι – απόγευμα θα έχει δηλαδή χιόνια στα ορεινά της Αττικής αλλά και σε υψόμετρο πάνω από τα 300 μέτρα.

Οι θερμοκρασίες πάντως που θα έχουμε δεν θα οδηγούν σε χιονόστρωση. Σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπως ο περιφερειακός Υμηττού μπορεί να δούμε και χιονόνερο».

Όσο για την Πέμπτη το πρόβλημα θα είναι ο παγετός σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα όπου θα είναι ισχυρός. Άλλα φαινόμενα δεν φαίνεται να υπάρχουν για εκείνη την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή πηγαίνουμε σε αποδρομή της κακοκαιρίας και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.