ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Στην «κατάψυξη» από αύριο η χώρα – Προειδοποίηση για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (βίντεο)

Η ψυχρή εισβολή θα επηρεάσει τη χώρα μας από το απόγευμα της Παρασκευής

Στην «κατάψυξη» από αύριο η χώρα – Προειδοποίηση για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (βίντεο)

Τα «δόντια» του, αναμένεται να μας δείξει από αύριο Παρασκευή ο καιρός, με κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες τουλάχιστον πέντε ημέρες. Αιτία για αυτή τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας είναι η ανάπτυξη ενός ισχυρού διπόλου ατμοσφαιρικών πιέσεων μεταξύ της δυτικής και της ανατολικής Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, η επέκταση ενός πεδίου υψηλών ατμοσφαιρικών πιέσεων πάνω από τη δυτική Ευρώπη και η παράλληλη πτώση της ατμοσφαιρικής πίεσης πάνω από την Ανατολική Ευρώπη θα έχει ως αποτέλεσμα την επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων που θα επιτρέψουν την μεταφορά πολύ ψυχρών και ξηρών αερίων μαζών προς την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η κίνηση των αερίων μαζών για τις επόμενες πέντε ημέρες πάνω από την Ευρώπη σε ύψος ~1500 μέτρων από την επιφάνεια της γης.

Όπως διακρίνεται και από το βίντεο η ψυχρή εισβολή αρχίζει να επηρεάζει τη χώρα μας από το απόγευμα της Παρασκευής 21/01 από τα βόρεια και αναμένεται να επεκταθεί στα νότια έως και το τέλος του Σαββάτου 22/01, καθώς ένα ψυχρό μέτωπο αναμένεται να έχει σαρώσει όλη τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.