ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Σε ύφεση από σήμερα η κακοκαιρία – Προσοχή στον παγετό

Σε ύφεση από σήμερα η κακοκαιρία – Προσοχή στον παγετό

Από απόψε αρχίζει να σημειώνεται ύφεση της κακοκαιρίας, με τις έντονες χιονοπτώσεις να σταματούν και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά.

Σε Νότια Έυβοια, Κυκλάδες και Κρήτη τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, ωστόσο θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.

Γενικά στη χώρα θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία και θα έχει ηλιοφάνεια. Από την Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει περισσότερο.

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον παγετό, τώρα που λιώνουν τα χιόνια.

Τι είναι το φαινόμενο της χιονοκαταιγίδας

Ένα ιδιαίτερο φαινόμενο που δεν έχουμε ξαναδεί ήταν αυτό της χιονοκαταιγίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε η Χριστίνα Σούζη, η πολική αέρια μάζα που ήρθε πάνω από το Αιγαίο, που είναι πιο ζεστό, δημιούργησε καταιγίδες την ώρα που έπεφτε το χιόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.