ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

‘Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ – Προειδοποιεί για οκτώ μποφόρ στο Αιγαίο

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο βόρειο Ιόνιο αναμένονται έως και 9 μποφόρ, ενώ τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και απαγορευτικό απόπλου

‘Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ – Προειδοποιεί για οκτώ μποφόρ στο Αιγαίο

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ανέμους έως και οκτώ μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο βόρειο Ιόνιο αναμένονται άνεμοι έως και 9 μποφόρ, ενώ τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και απαγορευτικό απόπλου.

Η νέα κακοκαιρία θα πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες με χαρακτηριστικά τις βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες, τα χιόνια κυρίως στα ορεινά και τους θυελλώδεις ανέμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι έως 7 και στο Ιόνιο τοπικά έως 8 μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.