ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

«Έρχεται» νέα κακοκαιρία από τη Δευτέρα με βροχές και χιόνια

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

«Έρχεται» νέα κακοκαιρία από τη Δευτέρα με βροχές και χιόνια

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, αναμένεται να «αγριέψει», καθώς ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει τη χώρα.

Κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να πέσει και τα χιόνια θα κρατηθούν σε μεγάλα υψόμετρα προς την κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για αύριο Πέμπτη, προβλέπεται, γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο 6 με 7 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 10 με 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 15 και στα δυτικά τοπικά τους 16 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Την Παρασκευή:

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα νοτιοανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Το Σάββατο:

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα στα ορεινά της βόρειας χώρας και τη νύχτα στα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια θα επικρατήσουν ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 ενισχυόμενοι το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο σε 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή:

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στα δυτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και το πρωί στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Τη Δευτέρα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα δυτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.