ΚΛΕΙΣΙΜΟ
One we won! First we take Manhattan...
prodeals

Εικόνες από drone δείχνουν τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός στις πορτοκαλιές στον κάμπο της Αργολίδας

Οι καρποί πάγωσαν στο εσωτερικό τους

Εικόνες από drone δείχνουν τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός στις πορτοκαλιές στον κάμπο της Αργολίδας

Δραματικές είναι οι εικόνες, που καταγράφηκαν σήμερα πάνω από τον Αργολικό κάμπο, με τις πορτοκαλιές να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Οι ζημιές στα εσπεριδοειδή και στα κηπευτικά στην Αργολίδα, καταγράφηκαν μετά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στα τέλη Ιανουαρίου. Όπως εξηγεί το argolikeseidhseis.gr, τα εσπεριδοειδή καταστράφηκαν λόγω του παγετού γιατί οι θερμοκρασίες έφτασαν και τους μείον 8 βαθμούς Κελσίου ,αλλά και λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ, καθώς δεν λειτούργησε η αντιπαγετική προστασία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=Uek_4l7NrmA&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καρποί πάγωσαν στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα να καθίσταται μη εμπορεύσιμο το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.