ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Κακοκαιρία Bianca: Αυτά είναι τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά τη Δευτέρα 28/2

Δείτε αναλυτικά

Κακοκαιρία Bianca: Αυτά είναι τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά τη Δευτέρα 28/2

Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία Bianca, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία με τις τοπικές αρχές να αποφασίζουν να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, λόγω των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν, με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Λαχανά θα παραμείνουν κλειστές αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στις παραπάνω περιοχές, όπως και τα ΚΔΑΠ.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις περιοχές του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους Δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους Δήμους Εορδαίας και Βοΐου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στους Δήμους Κοζάνης και Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15. Επίσης στο Δήμο Σερβίων τα σχολεία θα ξεκινήσουν στην 10:00, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.