ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εκατοντάδες πουλιά στην Ιταλία βρέθηκαν νεκρά εξαιτίας των πυροτεχνημάτων (βίντεο)

Εκατοντάδες πουλιά στην Ιταλία βρέθηκαν νεκρά εξαιτίας των πυροτεχνημάτων (βίντεο)

Εκατοντάδες πουλιά βρέθηκαν νεκρά στους δρόμους της Ρώμης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εξαιτίας των πυροτεχνημάτων.

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων μιλούν για «σφαγή». Βίντεο δείχνουν τα πουλιά κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης να βρίσκονται στο έδαφος και να δείχνουν ότι είναι νεκρά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η Παγκόσμια Οργάνωση για την Προστασία των Ζώων ανέφερε ότι σχετίζεται με τον θόρυβο των πυροτεχνημάτων που έπεσαν στη γειτονιά, όπου πολλά πουλιά έχουν τις φωνές τους.

«Μπορεί να πέθαναν από φόβο. Μπορεί να πετούσαν μαζί και το ένα να έπεσε στο άλλο ή να χτύπησαν σε ηλεκτροφόρα καλώδια» δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Τα πυροτεχνήματα κάθε χρόνο προκαλούν κάθε χρόνο στρες και τραυματισμούς σε άγρια και κατοικίδια ζώα, υποστηρίζει η οργάνωση, το ιταλικό τμήμα της οποιας ζήτησε απαγόρευση της πώλησης πυροτεχνημάτων και κροτίδων για προσωπική χρήση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.