ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

«Τσουχτερά» πρόστιμα σε όσους βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους χωρίς λουρί

«Τσουχτερά» πρόστιμα σε όσους βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους χωρίς λουρί

«Τσουχτερά» πρόστιμα 300 ευρώ σε ιδιοκτήτες σκύλων που βγάζουν βόλτα τους τετράποδους φίλους τους χωρίς λουράκι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου, πραγματοποίησαν, με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ελέγχους σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Ξηροκρήνη, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν οι ιδιοκτήτες τους τηρούν τη σχετική νομοθεσία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί, βραδινές ώρες της 29-01-2021, πραγματοποίησαν συνολικά 21 ελέγχους σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία (νόμιμη κατοχή, ηλεκτρονική ταυτότητα, υποχρεώσεις ιδιοκτητών, τήρηση κανόνων ευζωίας κ.α.) και βεβαίωσαν 2 παραβάσεις για «περίπατο ζώου άνευ οδηγού (λουρί)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών σε χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.