ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Καστοριά: Αρκούδα εθεάθη να «κόβει βόλτες» στο Άργος Ορεστικό (βίντεο)

Εμφανίστηκε μπροστά σε μία παρέα τριών νεαρών αγοριών στην οδό Γιαγκοπούλου

Καστοριά: Αρκούδα εθεάθη να «κόβει βόλτες» στο Άργος Ορεστικό (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) μια αρκούδα προκάλεσε τον τρόμο στους κατοίκους της Καστοριάς, και συγκεκριμένα του Δήμου Άργους Ορεστικού, καθώς εθεάθη να «κόβει βόλτες» μέσα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγαλόσωμη καφέ αρκούδα εμφανίστηκε μπροστά σε μία παρέα τριών νεαρών αγοριών στην οδό Γιαγκοπούλου, που είναι ένας από τους κεντρικότερους και πιο πολυσύχναστους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης.

Άμεσα ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό τμήμα, του οποίου περιπολικά ξεκίνησαν να «χτενίζουν» την περιοχή, μαζεύοντας ταυτόχρονα μαρτυρίες από τους κατοίκους κι άλλων οδών, όπου εμφανίστηκε η αρκούδα.

Γρήγορα έγινε αντιληπτό πως η αρκούδα κινούνταν πανικόβλητη σε όλη την πόλη. Τότε οι Αρχές ανησύχησαν, καθώς έτσι φαινόταν πως στην περιοχή υπήρξαν περισσότερες από μία αρκούδες.

Μετά από ώρες καταδίωξης μέσα στα στενά της πόλης και με την ταυτόχρονη συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού και υπαλλήλων του Δασαρχείου Καστοριάς, η αρκούδα εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε αφού σκαρφάλωσε την σιδερένια πόρτα, στο κτίριο του παλιού «ΟΤΕ», στην οδό Αλιάκμονος.

Εκεί, στήθηκε μια επιχείρηση που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, όπου με την βοήθεια κροτίδων η αρκούδα απεγκλωβίστηκε από το σημείο και τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να την «καθοδηγεί» με τα περιπολικά της προς την έξοδο της πόλης.

Δηλώσεις κατοίκου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.