Παγωμένος καρχαρίας ξεβράστηκε στην παγωμένη παραλία στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Μια τοπική φωτογράφος έπεσε πάνω στο κουφάρι του καθώς έκανε τη βόλτα της στην παραλία, η οποία εύστοχα λέγεταο Cold Storage Beach.
Η φωτογράφος, Amie Medeiros, τράβηξε τη φωτογραφία του καρχαρία και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στα σχόλιά της ανέφερε ότι το παγωμένο ζώο δεν ήταν «αυτό που περίμενα να βρω».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το μεγάλο ψάρι, που πιστεύεται ότι είναι ένας καρχαρίας porbeagle, μπορεί να πέθανε από τραυματισμό στο πλευρό του. Οι φωτογραφίες της Mederios δείχνουν ότι έχει χαρακιές πάνω από τα πτερύγιά του.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο πάγος κάλυψε τμήματα του κουφαριού καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας, καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν στην περιοχή.
Οι καρχαρίες στα νερά του Κέιπ Κοντ ήταν σύνηθες φαινόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επιλέξει την εν λόγω παραλία για τα μπάνια τους. Παραλίες σε ολόκληρη την ανατολική ακτή έκλεισαν λόγω των καρχαριών αλλά και κάποιων μικρών επιθέσεων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.