ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μαγνησία: Αγριογούρουνο προσπαθώντας να ξεφύγει από λύκο κολύμπησε για ένα χιλιόμετρο (βίντεο)

Αρκετοί λύκοι εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Αχίλλειου στη Μαγνησία

Μαγνησία: Αγριογούρουνο προσπαθώντας να ξεφύγει από λύκο κολύμπησε για ένα χιλιόμετρο (βίντεο)

Το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Αχίλλειου στη Μαγνησία αρκετοί λύκοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα.

Οι λύκοι περιτρυγυρίζουν την περιοχή ψάχνοντας τροφή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο σύμφωνα με το voliotaki.gr λύκοι κυνήγησαν ένα αγριογούρουνο το οποίο στην προσπάθεια του να γλιτώσει κολύμπησε μέχρι την απέναντι ακτή περίπου 1 χιλιόμετρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.