ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Βίντεο: Γλάρος «κόβει» βόλτες σε διάδρομο σούπερ μάρκετ – Έφυγε όταν πήρε το σνακ της αρεσκείας του

Το βίντεο ξεκινά με τον γλάρο να μασουλάει ένα κράκερ

Βίντεο: Γλάρος «κόβει» βόλτες σε διάδρομο σούπερ μάρκετ – Έφυγε όταν πήρε το σνακ της αρεσκείας του

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα γλάρο να «κόβει» βόλτες σε ένα σούπερ μάρκετ σ’ ένα κατάστημα στη βόρεια Ουαλία.

 Τα πλάνα δείχνουν τον γλάρο να περιηγείται αδιάφορα στους διαδρόμους πριν φύγει με το σνακ της επιλογής του.

Το βίντεο ξεκινά με τον γλάρο να μασουλάει ένα κράκερ, με τον κάτοικο που κατέγραψε το βίντεο να ξεσπάει σε γέλια.

Μη αρκούμενο σε ένα μόνο σνακ, το πουλί επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα, τσιμπολογώντας μπισκότα, ενώ παρατηρεί το περιβάλλον του. Οι επανειλημμένες επισκέψεις και η απροκάλυπτη κλοπή του γλάρου έχουν διασκεδάσει και μπερδέψει τους ντόπιους, οι οποίοι έχουν εντοπίσει το πουλί να κοιτάζει πολλές φορές τα αντικείμενα του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έμποροι λιανικής σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζουν την αύξηση των κλοπών, αλλά δεν είναι κάθε μέρα που οι ένοχοι είναι φτερωτοί. Τα καμώματα του γλάρου έφεραν μια πιο ανάλαφρη στιγμή σε αυτό που κατά τα άλλα είναι ένα σοβαρό ζήτημα για πολλές επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.