ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Crumbs: Πέθανε στη Ρωσία η πιο υπέρβαρη γάτα στον κόσμο (βίντεο)

Είχε βρεθεί σε υπόγειο νοσοκομείου της Ρωσίας

Crumbs: Πέθανε στη Ρωσία η πιο υπέρβαρη γάτα στον κόσμο (βίντεο)

«Θλίψη» στη φιλοζωϊκή κοινότητα έχει σκορπίσει η είδηση πως η πιο υπέρβαρη γάτα του κόσμου, ο Crumbs, πέθανε λίγες εβδομάδες μετά την ένταξή του σε πρόγραμμα απώλειας βάρους, με τους κτηνιάτρους να αναφέρουν ότι τα τεράστια στρώματα λίπους του είχαν κρύψει τους καρκινικούς όγκους.

Η χαριτωμένη αυτή γάτα, με το όνομα Kroshik ή αλλιώς Crumbs, είχε γίνει viral μετά τη διάσωσή του από το υπόγειο ενός ρωσικού νοσοκομείου, όπου μεγάλωσε τρώγωντας αποφάγια, μπισκότα και σούπες, με αποτέλεσμα να ζυγίζει περίπου 17 κιλά.

Βλέποντας την ανησυχητική αύξηση του Crumbs,η Galiana More, ιδιοκτήτρια του καταφυγίου γατών Matroskin τον ενέταξε σε ένα ειδικό κτηνιατρικό κέντρο απώλειας βάρους στο Περμ της Ρωσίας.

Ο Crumbs κατάφερε να αδυνατήσει έπειτα από την παραμονή του εκεί χάνοντας 7 κιλά πριν ξαφνικά εμφανίσει αναπνευστικά προβλήματα και πεθάνει το Σάββατο, όπως έγινε γνωστό.

«Πονάει που δεν το ξέραμε νωρίτερα, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε.

Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, γιατί ο Kroshik ήταν ένα σύμβολο ελπίδας για όλους και θέλαμε πραγματικά να δημοσιεύσουμε μόνο καλά νέα. Είναι πραγματικά οδυνηρό να μιλάμε γι’ αυτό» ήταν τα λόγια της Galiana More.

Δείτε το βίντεο για τον Crumbs:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.