ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εικόνες από drone δείχνουν «θάλασσα» νεκρών ψαριών στον χείμαρρο Ξηριά 

Τα νεκρά ψάρια φθάνουν σε μήκος περίπου 500 μέτρων

Εικόνες από drone δείχνουν «θάλασσα» νεκρών ψαριών στον χείμαρρο Ξηριά 

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει πλήθος νεκρών ψαριών να έχουν εγκλωβιστεί στον χείμαρρο του Ξηριά, στο δίχτυ που έχει τοποθετηθεί για την προστασία του Παγασητικού.

Όπως φαίνεται από τα εναέρια πλάνα με drone που κατέγραψαν τα gegonota.news, τα νεκρά ψάρια φθάνουν σε μήκος περίπου 500 μέτρων και το πλέγμα με δυσκολία πλέον τα συγκρατεί.

Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που φορτώνουν τα ψάρια σε μεγάλα φορτηγά, για να τα μεταφέρουν στον χώρο συγκέντρωσης, στο λιμάνι του Βόλου.

Ωστόσο, κάθε φορά που τα «μαχαίρια» απομακρύνουν μια ποσότητα ψαριών από τον χείμαρρο, αποκαλύπτεται το χρώμα του νερού που έχει βαφτεί κόκκινο από το αίμα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ειδησεογραφικό μέσο, το οποίο βρέθηκε στο σημείο στις 7:00 σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου το πρωί, ανέφερε ότι μέχρι τις 10:00 είχαν γεμίσει δυο φορτηγά με νεκρά ψάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.