ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εντοπίστηκε και δεύτερο νεκρό δελφίνι στο βόρειο Αιγαίο – «Φέρει εμφανή σημάδια ηθελημένης θανάτωσης» (φώτο)

«Κύριο μέλημά μας είναι η καθημερινή υπεράσπιση των θαλασσών μας και των σπάνιων ειδών που ζουν σε αυτές»

Εντοπίστηκε και δεύτερο νεκρό δελφίνι στο βόρειο Αιγαίο – «Φέρει εμφανή σημάδια ηθελημένης θανάτωσης» (φώτο)

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρχιπέλαγος» σε ανακοίνωση της αναφέρει το ανησυχητικό γεγονός του εντοπισμού δεύτερου νεκρού δελφινιού, με τη θανάτωσή του να οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Να υπενθυμιστεί πως πριν από λίγες ημέρες, είχε εντοπιστεί άλλο ένα στις ακτές της Σάμου το οποίο ήταν ακρωτηριασμένο στην ουρά.

Η ανακοίνωση του «Αρχιπελάγους»:

«Νωρίς το πρωί εντοπίσαμε στο ανοιχτό πέλαγος δεύτερο νεκρό ζωνοδέλφινο, στην ίδια περιοχή όπου τις προημέρες ημέρες κατέληξε το θανατωμένο δελφίνι με κομμένη ουρά και τρυπημένο με αιχμηρό αντικείμενο.

Και το δεύτερο δελφίνι φέρει εμφανή σημάδια ηθελημένης θανάτωσης.

Τα σκάφη δραστηριοποιούνται καθημερινά στην περιοχή, για τη μελέτη και την καταγραφή των πληθυσμών των θαλάσσιων θηλαστικών, αλλά και για τον εντοπισμό και άλλων θανατωμένων δελφινιών – σε αυτή την εκτεταμένη θαλάσσια έκταση και ακτογραμμή. Κύριο μέλημά μας είναι η καθημερινή υπεράσπιση των θαλασσών μας και των σπάνιων ειδών που ζουν σε αυτές».

Η ανάρτηση για το πρώτο νεκρό δελφίνι που βρέθηκε πριν πέντε ημέρες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.