ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φονικές πλημμύρες στη Βοσνία – 14 οι νεκροί

Το κράτος της Βοσνίας βιώνει τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων ετών

Φονικές πλημμύρες στη Βοσνία – 14 οι νεκροί

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα (04/10/24) από τις πλημμύρες στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Παράλληλα αρκετοί αγνοούνται καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές και οι κατολισθήσεις κατέστρεψαν δρόμους, σπίτια και γέφυρες στο κέντρο της χώρας, σύμφωνα με αναφορές αξιωματούχων. 

Στιγμές βιβλικής καταστροφής βιώνει και η Γιαμπλάνιτσα, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σαράγεβο, όπου αναφέρθηκαν και οι θάνατοι.

Η Γιαμπλάνιτσα έχει αποκλειστεί εντελώς μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν στην οδική και σιδηροδρομική σύνδεσή της.

Μερικά σπίτια έχουν μετατραπεί σε ερείπια από τις κατολισθήσεις με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τις χειρότερες πλημμύρες στη Βοσνία από το 2014 τουλάχιστον, όταν 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.