ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δείτε πώς μια χελώνα στη Νάξο καταβροχθίζει τη μια μέδουσα μετά την άλλη

Οι θαλάσσιες χελώνες μπορούν καθαρίσουν τις παραλίες 

Δείτε πώς μια χελώνα στη Νάξο καταβροχθίζει τη μια μέδουσα μετά την άλλη

Την ώρα που πολλές συζητήσεις προκαλεί η «επιδρομή» της μωβ μέδουσας σε παραλίες της χώρας μας, ένα βίντεο μας θυμίζει πως όταν αφήνουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, όλα είναι καλύτερα για τον πλανήτη και κατά συνέπεια για εμάς.

Αν δηλαδή αφήσουμε στην ησυχία τους τις θαλάσσιες χελώνες, αυτές θα καθαρίσουν τις παραλίες από τις μέδουσες αφού όπως φαίνεται είναι… ο αγαπημένος τους μεζές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ο Μάριος για παράδειγμα, μία χελώνα στη Νάξο, που όπως θα δείτε στο βίντεο του Naxos Wildlife Protection, καταβροχθίζει τη μία μέδουσα μετά την άλλη. Μάλιστα, σύμφωνα με το Naxos Wildlife Protection μέσα σε μισή ώρα, ο Μάριος «καθάρισε» πάνω από 100 μέδουσες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.