ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το καταστροφικό το πέρασμα της πυρκαγιάς στην Πελοπόννησο (φωτο)

Αρκετά σπίτια έχουν γίνει στάχτη

Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το καταστροφικό το πέρασμα της πυρκαγιάς στην Πελοπόννησο (φωτο)

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες Κυριακή το πρωί σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στα Ροζενά Ξυλοκάστρου Κορινθίας.

Γενικά για την Πελοπόννησο όπως αναφέρει το Forecast Weather Greece:

Καταστροφικό το πέρασμα της Πυρκαγιάς στην Πελοπόννησο
Στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 110 οχήματα.
Συνδράμουν επίσης εθελοντές, υδροφόρες και εποχικοί πυροσβέστες .
Στις 05:07 τα ξημερώματα της Δευτέρας ήχησε πάλι το 112 αυτή τη φορά καλώντας τους κατοίκους της περιοχής στον Πύργο Κορινθίας να απομακρυνθούν προς Ζάχολη.
Αρκετά σπίτια έχουν γίνει στάχτη .
Ουσιαστικά ήταν η ίδια προειδοποίηση με αυτή στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο ο άνεμος γύρισε τη φωτιά πάλι προς τον Πύργο Κορινθίας γι αυτό βγήκε ξανά ανακοίνωση.
2 νεκροί βρέθηκαν σε μαντρί φίλου που πήγαν να το σώσουν .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.