ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Λέκκας: «Έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα»

«Δεν μας ανησυχούν οι δονήσεις των τελευταίων ημερών»

Ε.Λέκκας: «Έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα»

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης (8/10) σχολίασε τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις στη χώρα μας τονίζοντας πώς «έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκαθάρισε ότι: «δεν μας ανησυχούν οι δονήσεις των τελευταίων ημερών», ενώ σε ότι αφορά τους σεισμούς ανοιχτά της Ζάκρου και στην Θήβα επεσήμανε ότι «είναι πολύ μακριά οι δονήσεις στα επίκεντρα τους, το γεωτεκτονικό πεδίο είναι πολύ διαφορετικό. Μόνο χρονική σύμπτωση υπάρχει».

Για τα 4,3 Ρίχτερ στην Θήβα, που έγιναν αισθητά σε πολλές περιοχές της Αττικής, ο Ευθύμης Λέκκας τόνισε ότι «είναι καθυστερημένος μετασεισμός των πολλών σεισμικών δονήσεων που γίνονταν πριν από δύο χρόνια στην περιοχή» και συμπλήρωσε πως: «από χθες μέχρι σήμερα δεν έχουμε άλλες δονήσεις στην Κρήτη ή στην Θήβα ή στην Σκιάθο».

«Έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αν γίνει, θα έχει επιπτώσεις. Τα 2/3 της Ελλάδας είναι θαλάσσιος χώρος, ενώ τα κτήρια είναι σε καλό επίπεδο, δεν θα έχουμε τόσο μεγάλες επιπτώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λέκκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.