ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ – Πώς θα εξελιχθούν τις επόμενες ώρες

Δυσχεραίνουν οι προσπάθειες κατάσβεσης

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ – Πώς θα εξελιχθούν τις επόμενες ώρες

Οι ισχυρότατοι άνεμοι δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς που συνεχίζει να καίει την Αττική.

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ και συγκεκριμένα αναφέρει:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 348 – ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 12-08-24/03 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1004 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1020 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΧΡΙ 12/13 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8

Την ίδια στιγμή το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το meteo.gr έχουν παρουσιάσει την πρόγνωσή τους για τους ανέμους μέχρι το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα αναφέρεται: Σχετικά με τη δασική πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, η επόμενη ομάδα χαρτών παρουσιάζει την πρόγνωση για τις ριπές του ανέμου στην Αττική από το πρωί (09:00) της Δευτέρας 12 Αυγούστου έως το απόγευμα (18:00) της ίδιας ημέρας. Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται, από το πρωί (09:00) έως και το απόγευμα (18:00) Δευτέρας 12 Αυγούστου, στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς (σημειώνεται με το κόκκινο πλαίσιο στους χάρτες) αναμένονται ριπές ανέμου που θα ξεπερνούν τα 70 – 80 km/h. Σταδιακή εξασθένιση των ανέμων (και των ριπών) αναμένεται από τις 18:00 – 19:00 (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.