ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επιβάτες αεροπλάνων κατέγραψαν από ψηλά τη φωτιά στην Αττική: «Είναι σαν να προσγειωνόμαστε στην Μόρντορ»!

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα εστάλησαν μηνύματα 112 για εκκένωση της Παλαιάς και Νέας Πεντέλης

Επιβάτες αεροπλάνων κατέγραψαν από ψηλά τη φωτιά στην Αττική: «Είναι σαν να προσγειωνόμαστε στην Μόρντορ»!

Την έκταση του μετώπου της φωτιάς κατέγραψαν επιβάτες αεροπλάνων που έφταναν στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας και όπως μπορεί να δει κανείς, είναι τεράστιο.

Μάλιστα κάποιοι χαρακτηρίζουν την Αττική ως… Μόρντορ (Για όσους θυμούνται είναι κολασμένη γη των Ορκς στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών)!

Από νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησαν ξανά τις πτήσεις τους τα εναέρια μέσα ενώ λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα εστάλησαν μηνύματα 112 για εκκένωση της Παλαιάς και Νέας Πεντέλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.