ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Έχουν την ικανότητα να εκτελούν πολύπλοκες διεργασίες: Τα 4+1 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τις μέλισσες

Ο εγκέφαλός τους έχει το μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας

Έχουν την ικανότητα να εκτελούν πολύπλοκες διεργασίες: Τα 4+1 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τις μέλισσες

Αρκετές είναι οι επιστημονικές έρευνες που έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς ότι οι μέλισσες έχουν την ικανότητα να εκτελούν πολύπλοκες διεργασίες που ίσως δεν θα φανταζόμασταν ποτέ.

Δείτε αναλυτικά:

1. Μπορεί ο εγκέφαλός τους να έχει το μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας, οι μέλισσες, ωστόσο έχουν άριστη όραση και πολύ καλή μνήμη, ενώ δε κατευθύνονται μόνο από το ένστικτό τους.

2. Από όλες όλες τις πιθανές δομές, οι κηρήθρες χρησιμοποιούν το ελάχιστο ποσοστό σε κερί απεικονίζοντας ένα τέλειο εξάγωνο.

3. Όταν αλλάζουν θέσεις εργασίας δηλαδή μελίσσι, αλλάζει και η χημεία του εγκεφάλου τους.

4. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα μια μέλισσα μπορεί να ζήσει μέχρι και 6 μήνες ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι ζει το πολύ 7 εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Μια τοξίνη στο δηλητήριο της μέλισσας που ονομάζεται μελιττίνη παρέχει προστασία από τον ιό HIV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.