ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Φούρνος» η χώρα – Θερμικό drone καταγράφει θερμοκρασίες άνω των 80 βαθμών Κελσίου σε ταράτσες κτηρίων

Οι μετεωρολόγοι «κρούουν» το καμπανάκι για προσοχή, ιδιαίτερα στις περιοχές που ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 42 βαθμούς Κελσίου

«Φούρνος» η χώρα – Θερμικό drone καταγράφει θερμοκρασίες άνω των 80 βαθμών Κελσίου σε ταράτσες κτηρίων

Τις συνέπειες του συνδυασμού υψηλών θερμοκρασιών, πυκνής δόμησης και έλλειψης «πρασίνου» μέσα στις πόλεις αποκαλύπτουν εικόνες από θερμικό drone.

O χειριστής θερμικού drone, Σπύρος Τάπας, μοιράσθηκε την εμπειρία του από τις καταγραφές των θερμοκρασιών στην Αθήνα, μιλώντας στο ACTION24.

«Η υψηλότερη θερμοκρασία εντοπίζεται στις ταράτσες των κτηρίων που βρίσκονται οι κλιματιστικές μονάδες, αφού μπορεί να ξεπεράσουν τους 80 βαθμούς Κελσίου» ανέφερε, σημειώνοντας ότι μέσα στον Ιούλιο, οι θερμοκρασίες στις ταράτσες μπορεί να φτάνουν ακόμη και τους 100 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τον κ. Τάπα, είναι πολύ νωρίς για τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, αυτές δεν επηρεάζουν μόνο τις κτηριακές υποδομές. Οι λαμαρίνες των οχημάτων απορροφούν τη θερμότητα σαν… σφουγγάρι. Το drone κατέγραψε θερμοκρασία 99 βαθμών Κελσίου σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Στο έδαφος, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Στη νησίδα της λεωφόρου Αθηνών κατεγράφη θερμοκρασία 78 βαθμών Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.