ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κακοκαιρία «Κασσάνδρα»: Κλειστό αύριο το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη

Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ

Κακοκαιρία «Κασσάνδρα»: Κλειστό αύριο το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη

Κλειστό θα είναι αύριο Κυριακή (5/10) το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη, λόγω της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα».

O Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) μετά το δυστύχημα με την τουρίστρια που πέθανε από αιμορραγία όταν μετά από καταρρακτώδη βροχή, βράχος από το Φαράγγι της Σαμαριάς ξεκόλλησε και την καταπλάκωσε, πλέον παίρνει πιο αυστηρά μέτρα σε περίπτωση κακοκαιρίας ώστε να προφυλάξει τους επισκέπτες.

Σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός ξεκαθάρισε πως σκοπός του είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και τον επισκεπτών και πως το Φαράγγι της Σαμαριάς θα λειτουργήσει ξανά την Δευτέρα στην περίπτωση που το επιτρέψει ο καιρός

Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ

«Λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις που έχουν ληφθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, και την ανάγκη επίτευξης του βέλτιστου δυνατού επιπέδου ασφαλείας για τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους και το φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Δρυμού και της, εν γένει, εύρυθμης λειτουργίας του χώρου, ο Εθνικός Δρυμός θα παραμένει κλειστός αύριο Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με τις υφιστάμενες προβλέψεις, ο Δρυμός αναμένεται να είναι προσβάσιμος για τους επισκέπτες σε όλο το μήκος της διαδρομής και από τις δύο εισόδους από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά, εφόσον ληφθεί ενημέρωση για ασταθή καιρικά φαινόμενα τόσο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας όσο και οποιαδήποτε στιγμή, ο Εθνικός Δρυμός θα κλείσει άμεσα και οι επισκέπτες οφείλουν να εξέλθουν σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.