ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρουαζιερόπλοιο χτύπησε παγόβουνο στην Αλάσκα – Δείτε βίντεο 

Οι επιβάτες δήλωσαν πως βιώνουν «στιγμές Τιτανικού»

Κρουαζιερόπλοιο χτύπησε παγόβουνο στην Αλάσκα – Δείτε βίντεο 

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένα κρουαζιερόπλοιο χτυπά παγόβουνο στην Αλάσκα. 

Πιο συγκεκριμένα αυτό το περιστατικό σημειώθηκε στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit, όταν αυτό έπλεε στο Tracy Arm Fjord της Αλάσκας.

@cass_goskie

9/5/24 Carnival Spirit hit an iceberg. It didnt do any damage that caused us to use any emergency procedures. The crew did an amazing job at accessing the damage and keep all of its crew and passengers safe and informed! #greenscreenvideo #alaskacruise #carnivalcruise #iceberg #fyp #icebergincident #cruiseaccident #titanic #carnivalspirit

♬ original sound – Cassandra Goskie

Η περιοχή φημίζεται για την ομορφιά της, αλλά και για τα κομμάτια από πάγο που επιπλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Τιτανικός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τις ίδιες σκέψεις έκαναν και οι επιβάτες του πλοίου που βιντεοσκοπούσαν τη στιγμή και μοιράστηκαν τα πλάνα με τους ακολούθους τους λέγοντας πως βιώνουν «στιγμές Τιτανικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.