ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Λάρισα: Αγελάδα ποδοπάτησε άνδρα – Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ασυνήθιστο περιστατικό

Λάρισα: Αγελάδα ποδοπάτησε άνδρα – Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική onlarissa.gr, ένας άνδρας βρισκόταν σε στάβλο στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες μία αγελάδα τον χτύπησε, ποδοπατώντας και τραυματίζοντάς τον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παρευρισκόμενοι στο χώρο που αντιλήφθηκαν το συμβάν ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο, παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας τον τραυματισμένο άνδρα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για να του παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.