Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Ναύπακτος: Τα πήρε όλα και τα σήκωσε ο αέρας – Έψαχναν καταφύγιο οι λουόμενοι (βίντεο)

Οι ισχυρές ριπές έδιωξαν τους λουόμενους από τις παραλίες

Ναύπακτος: Τα πήρε όλα και τα σήκωσε ο αέρας – Έψαχναν καταφύγιο οι λουόμενοι (βίντεο)

Αναστάτωση έφεραν την Κυριακή οι ισχυρές ριπές του ανέμου στις παραλίες της Ναυπακτίας.

Σε όλες στις παραλίες της Κάτω Βασιλικής ο κόσμος βγήκε από τη θάλασσα και βρήκε καταφύγιο στα καταστήματα, εκτός από την παραλία της Λιμνοπούλας που άδειασε μέσα σε λίγα λεπτά.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι των καταστημάτων έτρεξαν να κλείσουν τις ομπρέλες, ωστόσο αρκετά φουσκωτά τα πήρε ο αέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.