ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο κυκλώνας «Ντέμπι» πλήττει τη Φλόριντα: Νεκρός 13χρονος –  25 δέματα κοκαΐνης αξίας άνω του $1 εκατ. ξεβράστηκαν σε παραλία

Το παιδί σκοτώθηκε όταν το δέντρο έπεσε στην τροχοβίλα της οικογένειάς του

Ο κυκλώνας «Ντέμπι» πλήττει τη Φλόριντα: Νεκρός 13χρονος –  25 δέματα κοκαΐνης αξίας άνω του $1 εκατ. ξεβράστηκαν σε παραλία

Οι αρμόδιες Αρχές ανακοίνωσαν ότι ο κυκλώνας Ντέμπι, που εξασθένησε σε τροπική καταιγίδα φτάνοντας στη Φλόριντα, στοίχισε τη ζωή σε έναν 13χρονο ο οποίος καταπλακώθηκε από ένα δέντρο. 

Το παιδί σκοτώθηκε όταν το δέντρο έπεσε στην τροχοβίλα της οικογένειάς του, στο Φάνινγκ Σπρινγκς, στη βορειοδυτική Φλόριντα.

Η Ντέμπι αναμένεται ότι θα διασχίσει τη βόρεια Φλόριντα και θα κατευθυνθεί προς τη νότια Τζόρτζια και στη συνέχεια, το βράδυ της Τρίτης, στη Νότια Καρολίνα.

Το αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων ανέφερε ότι σε ορισμένες περιοχές το νερό μπορεί να φτάσει και τα δύο μέτρα.

Οι άνεμοι, που πνέουν με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων, εκτός από καταστροφές έφεραν στη Φλόριντα και μια απρόσμενη έκπληξη: 25 δέματα που περιείχαν κοκαΐνη, αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πακέτα, συνολικού βάρους 32 κιλών, ξεβράστηκαν σε μια παραλία των Κις, ανέφερε ο Σάμιουελ Μπριγκς, ένας αστυνομικός της συνοριοφυλακής, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.