ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πλημμύρισε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου – Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι μαθητές (βίντεο)

Έπεσε και το ρεύμα λόγω βραχυκυκλώματος

Πλημμύρισε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου – Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι μαθητές (βίντεο)

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, πλημμύρισε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα οι μαθητές να επιστρέψουν τελικά στα σπίτια τους.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, «έβρεχε» και μέσα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ορισμένες αίθουσες στις οποίες βρίσκονταν μηχανήματα (κάποια φαίνεται πως έχουν καταστραφεί), ενώ έπεσε και το ρεύμα λόγω βραχυκυκλώματος.

Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω σχολείο έγινε ενεργειακή αναβάθμιση το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Το ΓΕΛ με τη σύμφωνη γνώμη του Δ/ντη Δευτεροβάθμιας και του Συλλόγου καθηγητών και του Συλλόγου γονέων θα είναι σήμερα κλειστό λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν μετά την έντονη βροχόπτωση. Προέχει η ασφάλεια μαθητών και εργαζομένων.

Η Διευθύντρια Βασιλική Δεριζιωτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site του σχολείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.