ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προβλήματα στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία Atena – Κατέρρευσε τοιχίο και εγκλωβίστηκαν άτομα

Λόγω της κατάρρευσης έκλεισε τμήμα του δρόμου

Προβλήματα στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία Atena – Κατέρρευσε τοιχίο και εγκλωβίστηκαν άτομα

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας Atena στη δυτική Ελλάδα και στο Ιόνιο με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να έχουν ήδη προκαλέσει τα πρώτα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, στη Ζάκυνθο η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα από τοιχίο στο μετόχι του Αγίου Διονυσίου στην περιοχή Καλλιτέρο, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου – Καλαμακίου.

Λόγω της κατάρρευσης έκλεισε τμήμα του δρόμου, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και την αστυνομία προκειμένου να καθαρίσει ο δρόμος και να διευκολυνθεί η διέλευση των οχημάτων για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, καθώς η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Ακόμα έγιναν τουλάχιστον τέσσερις αντλήσεις υδάτων από κατοικίες και καταστήματα, απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα από αυτοκίνητο στο χωριό Μαχαιράδο και έπιασε φωτιά ένας προβολέας στο σχολείο στο χωριό της Λιθακιάς.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Σε ισχύ είναι το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, που εκδόθηκε τη Δευτέρα 09-09-2024/1300 τοπική ώρα με α.α. 2/2024 εξακολουθεί να ισχύει ως έχει, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Η κακοκαιρία “ATENA”, με βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο που κινείται ανατολικά επηρεάζοντας ήδη τα νησιά του Ιονίου, προβλέπεται να προκαλέσει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα τη νύχτα έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα έντονα.
2. Από τα ξημερώματα της Τρίτης (10-9-2024) μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
3. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (11-09-24) στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες.
4. Από το βράδυ της Τρίτης (10-09-24) έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.