![Κατολισθήσεις στην Αμοργό λόγω των σεισμικών δονήσεων](https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2025/02/15/αμοργος-380x220.jpg)
Το πρωί της Τετάρτης (29/1) πυκνό πέπλο ομίχλης κάλυψε μεγάλο μέρος της Αττικής με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, να ζητά «προσοχή στην οδήγηση» με ανάρτησή του στο Χ.
Όπως εξηγεί ο ίδιος στην ανάρτησή του «η πρωινή αναστροφή της θερμοκρασίας και οι ασθενείς νοτιάδες, για δεύτερη φορά σε ένα μήνα προκάλεσαν το φαινόμενο στην πρωτεύουσα».
Η ορατότητα ήταν περιορισμένη από τους πρόποδες της Πάρνηθας και τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και τη λεωφόρο Συγγρού.
Το φαινόμενο ήταν έντονο κυρίως στα βόρεια – δυτικά προάστια αλλά και στις περιοχές κοντά στη θάλασσα.
Ήδη χρήστες του X έχουν αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από την ομίχλη στην Αθήνα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Θεσσαλονίκη γίναμε».
Ομίχλη τώρα pic.twitter.com/kWKRFkrFRY
— Vassilis Tsingos (@VassilisTsingo1) January 29, 2025
Ομίχλη στη Μεσογειων! pic.twitter.com/Y3V16Jts6p
— Prokopis Doukas (@ProkopisDoukas) January 29, 2025
Ομίχλη σήμερα. Θεσσαλονίκη γίναμε. pic.twitter.com/jPyPx9QIr2
— d.j. kriss 🍉 (@_djkriss_) January 29, 2025
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για την ομίχλη στην Αττική
Προσοχή στην οδήγηση λόγω της πρωινής ομίχλης στην Αττική . Η αναστροφή της θερμοκρασίας και οι ασθενείς νοτιάδες, για δεύτερη φορά σε ένα μήνα προκάλεσαν το φαινόμενο στην πρωτεύουσα , κάτι το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο σε άλλες περιοχές της χώρας μας. . #fog #ομίχλη… pic.twitter.com/iSKMbjYQQ1
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) January 29, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.