Να δούμε πως θα «ξεμπερδέψει» ο Κ.Μητσοτάκης με τον Ν.Τραμπ. Όχι εύκολα, πάντως…

Ρέθυμνο: Έπεσαν βράχοι στο φαράγγι του Κουρταλιώτη – Έκλεισε προσωρινά ο δρόμος (φώτο)

Η κατολίσθηση έγινε στο σημείο όπου ήδη είχαν τοποθετηθεί κυβόλιθοι

Ρέθυμνο: Έπεσαν βράχοι στο φαράγγι του Κουρταλιώτη – Έκλεισε προσωρινά ο δρόμος (φώτο)

Την άμεση κινητοποίηση των αρχών του Ρεθύμνου, προκάλεσε πτώση βράχων στο φαράγγι του Κουρταλιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατολίσθηση έγινε στο σημείο όπου ήδη είχαν τοποθετηθεί κυβόλιθοι και υπάρχει μελέτη καθώς και χρηματοδότηση για να μπει πλέγμα σε πιο ψηλό σημείο.

Ρέθυμνο: Έπεσαν βράχοι στο φαράγγι του Κουρταλιώτη

Από την πτώση βράχων δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Επί τόπου βρέθηκαν στο σημείο κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά, προκειμένου να καθαριστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.