
Σιγά-σιγά οι κάτοικοι της Σαντορίνης επιστρέφουν στα σπίτια τους, καθώς παρατηρείται μείωση στην ένταση και στον αριθμό των σεισμικών δονήσεων.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θήρας, μετά από ενημέρωση της Fraport και του Λιμεναρχείου Θήρας, από 12/02 έως και 26/02 επέστρεψαν στο νησί 5475 κάτοικοι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 11/02 υπολογίζεται πως οι κάτοικοι που παρέμεναν στο νησί ανέρχονταν στους 7.000.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.