ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σαουδική Αραβία: Κατέρρευσε γέφυρα από τις καταρρακτώδεις βροχές – Ένας νεκρός (βίντεο)

Αδιευκρίνιστος μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών

Σαουδική Αραβία: Κατέρρευσε γέφυρα από τις καταρρακτώδεις βροχές – Ένας νεκρός (βίντεο)

Τη ζωή του έχασε σήμερα Σάββατο (3/8) ένας άνδρας στην περιοχή της Τζιζάν, στη νοτιοδυτική Σαουδική Αραβία όταν κατέρρευσε εν μέρει μια γέφυρα από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Εχμπαρίγια μετέδωσε ότι υπάρχει επίσης αδιευκρίνιστος αριθμός τραυματιών μετά την κατάρρευση μέρους της γέφυρας που συνέδεε την επαρχία Αμπού Αρίς με εκείνη της Σάμπια, σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Ριάντ.

Στα πλάνα που πρόβαλε φαίνονται τμήματα της γέφυρας να πέφτουν σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο ενώ χείμαρροι νερού κυλούν γύρω από τους πυλώνες της.

Σύμφωνα με το κανάλι, έχει ξεκινήσει έρευνα για την κατάρρευση της γέφυρας, ένα σπάνιο γεγονός στη Σαουδική Αραβία.

Η Κεντρική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας προειδοποίησε σήμερα ότι θα συνεχιστούν οι βροχές και οι σφοδρές καταιγίδες στην Τζαζάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτήν την περίοδο στο Ριάντ και σε άλλες πόλεις της Σαουδικής Αραβίας η θερμοκρασία φτάνει τους 50 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα νότια ο καιρός είναι ψυχρός και σημειώνονται πολλές βροχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.