ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια από τη σφοδρή βροχόπτωση – Κατέρρευσε γέφυρα

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν τεθεί σε ισχύ

Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια από τη σφοδρή βροχόπτωση – Κατέρρευσε γέφυρα

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην Εύβοια από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς κατέρρευσε η γέφυρα που συνδέει τη θέση Ποτόκια και την παραλία Πηλίου Μαντουδίου.

Το επικαιροποιημένο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προβλέπει θυελλώδεις ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και παγετό στην περιοχή, όπου έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το δελτίο με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του καιρού, που εκδόθηκε στις 8.30 το πρωί της Κυριακής (17/12) για την κυκλοφορία στους δρόμους ισχύουν τα εξής:

  • Επ.Ο. Βλαχιάς – Σαρακήνικου του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, λόγω πλημμυρικών φαινομένων. (Από ώρα 12:00 της 07-09-2023).
  • Μερική αποκατάσταση κυκλοφορίας και διεξαγωγή της εκ περιτροπής. (Από ώρα 06:00 της 13-09- 2023).
  • Επ.Ο. Κηρίνθου – Κρύας Βρύσης (Κήρινθος), 2η χ/θ, λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα. (Από ώρα 19:15 της 28-09-2023).
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης:

  • Κατάρρευση γέφυρας που συνδέει την θέση Ποτόκια και την παραλία Πηλίου Μαντουδίου, ένεκα έντονης βροχόπτωσης (από 01:00 ώρα της 06-09-2023).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.